Overnachten

Gedurende de DoesburgseKadedagen wilt u als kraamhouder en als bezoeker natuurlijk kunnen overnachten in Doesburg.

Stadshotel Doesburg heeft kamers in boetiekstijl met een flatscreen-tv en een dvd-speler. Het hotel beschikt over een restaurant met een panoramisch uitzicht op de rivier de IJssel en de Posbank. Tevens beschikt Stadshotel Doesburg over een elegante bar en een brasserie.

Het Stadshotel ligt aan de IJsselkade en u kunt uw auto met uw producten veilig en ter plekke parkeren in de afgesloten garage.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de diverse B&B's die Doesburg rijk is.

Bij het B&B The Oldtimer bent u op het juiste adres om te overnachten gedurende de DoesburgseKadedagen. U verblijft in een als museum ingerichte ruimte tussen de oldtimers, oud Hollandse spelletjes en andere nostalgische spulletjes midden in de stad met diverse musea, restaurants en winkels; een bijzondere ervaring!

Het B&B heeft 2 ruime kamers met elk een eigen toilet en badkamer, een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. Uw kamer heeft een eigen ingang en daardoor veel privacy. Tevens is er een garage om uw auto met uw spullen veilig te parkeren. De kosten bedragen 30 euro p.p.p.n. Voor meer informatie kunt u terecht op www.deoldtimer.nl