Open muziekpodia

Tijdens de DoesburgseKadedagen zullen we talent de kans geven hun muziek te laten horen. Voor beide dagen hebben we al heel wat aanmeldingen en dit belooft weer echt genieten van mooie muziek en zang te worden.

Op zaterdag 23 september laat de Zagerij Zeist zich horen  van 11.00 tot 13.00 uur.

Deze 4 mans formatie speelt Folk en Klezmer en zijn wereldberoemd in Zeist en omstreken. De mannen spelen oa fluit, tin whistle, low whistle, saxofoons, contrabas, banjo, gitaar, bouzouki, mandoline en accordeon (maar nooit allemaal tegelijk). www.zagerijzeist.nl

Diezelfde dag zingt van 13.00-15.00 uur Just Fabulous.

Just fabulous is een popzanggroep van 5 vrouwen: Reanda, Barbara, Liesbeth, Diana en Marijke. Zingen is hun passie. Ze zullen allerlei nummers uit de top 2000 zingen. Deze varieren van (langzame) romantische nummers tot meer uptempo dans- en meezingnummers. Zowel Engels- als Nederlandstalig. Een genot om naar te luisteren.

Na deze popzanggroep zal van 15.00-18.00 uur De Materie uit Arnhem optreden.

De Materie is ondertussen een 5 mans formatie: Erik de Geest, Erwin Lentze, Jack Kaat, Peter de Kok en Tony Tati. Melodieuze liedjes, ondersteund door structuren waarin krautrockwortels zijn te herkennen, driestemmige zang en een bij vlagen gierende dialoog tussen jarenzeventigsynthsen leadgitaar. Met fans in Duitsland, Vlaanderen en zelfs in Canada, Zuid Afrika en Indonesië.

Beluister hun nieuwe nummer op https://www.youtube.com/watch?v=gYoAALIdARc

 

Op zondag 24 september treedt Popplay op van 11.00-13.00 uur.

Dit is een trio dat pas sinds kort bij elkaar is en bestaat uit Max (gitarist), Bud (gitarist en zanger) en Thirza (zangeres). Zij spelen voornamelijk ballads en pop in een intieme setting en volledig akoestisch.

Diezelfde middag zingt Maartje Unplugged van 13.00-15.00 uur.

Ze brengt onder begeleiding van piano akoestische covers met een eigen twist. Van pop tot soft rock, easy listening songs, singer songwriter muziek tot aan romantische ballads en een mix van klassiekers uit de 80, 90’s naast de meest actuele hits.  Ooit begonnen als gelegenheidsduo en sindsdien bij elkaar gebleven om steeds meer gelegenheden te voorzien van een muzikaal tintje. Met alleen pianobegeleiding blijft het persoonlijk, klein en intiem. www.maartjeunplugged.nl

De Materie sluit de zondag af.